Bekijk het paneel in 3D

Houten paneel

Eiken
A / B
Controleer of alle velden juist zijn ingevuld

Vingerlas

Een special vervaardigd uit Slavonisch eiken. De korte vingerlas is opgebouwd uit gevingerlaste delen. Het is een arbeidsintensief proces waarbij alle delen handmatig worden voorzien van een ‘vinger’ en een ‘las’ om vervolgens verlijmd te worden. Dit geeft een chique uitstraling. Een eiken vingerlas paneel is van hoge kwaliteit en zeer sterk. Dit type eiken kunnen we in drie kwaliteiten en in 3 diktes aanbieden. Diktes: Eiken vingerlas panelen worden geleverd in vol massieve panelen. Te leveren in de diktes: 20 mm, 30 mm en 40 mm.

Topkwaliteit, lage prijs en maatwerk!

WoodStock is gespecialiseerd in het leveren van eiken, beuken en noten panelen. Via ons bestelsysteem maakt u gemakkelijk een keuze uit de houtsoort, de samenstelling en de afmeting. U krijgt direct een scherpe prijs! Daarnaast leveren we ook tafels, tafelpoten, keukendeurtjes, wandplanken, traptreden en toebehoren.

Wij berekenen geen kosten voor maatwerk, we leveren gewoon altijd maatwerk! U neemt geen onnodige panelen af en u betaalt niet voor zaagafval, alleen voor wat u echt nodig heeft.

Alle houten panelen kunnen wij leveren voorzien van een FSC - keurmerk. Dit betekent dat bospercelen voor de kap worden aangewezen door lokale overheden en dat voor elke gekapte boom een nieuwe boom wordt aangeplant. Onze houten panelen zijn geschikt voor interieurbouw, meubelbouw of andere toepassingen en kunt u met gerust hart aan uw klanten aanbieden.

Koop een houten paneel voorzien van een FSC - keurmerk, want uw aankoop mag niet ten koste gaan van het milieu. WoodStock zorgt voor een lage prijs zonder dat dit ten koste gaat van het milieu.

Bestellen

Om te bestellen, moet u ingelogd zijn.

Klik hier om in te loggen.

Nog geen inlogcode? U kunt zich hier registreren.

Wij leveren uitsluitend aan bedrijven.

KvK 06063491 - BTW-id NL008415961B01 - IBAN NL12ABNA0565218859 - BIC ABNANL2A - Algemene Voorwaarden
© 2013 - 2023 GMdesign
ontwikkeling softwarevoorjou.nl