Milano clubje

Milano clubje

Alle Milano clubje stoelen zijn 80cm hoog x 65cm diep x 75cm breed.
Zithoogte is 46cm en zitdiepte is 46cm.
Creëer een positieve eerste indruk door uw ruimte te verfraaien met onze aantrekkelijke Milano clubjes. Voor het comfort van uw bezoekers is het ideaal om ze te voorzien van comfortabele zitplaatsen. Deze Milano clubjes bieden uitstekend zitcomfort en bieden tevens mogelijkheden voor personalisatie. Ze zijn vervaardigd van duurzame materialen, waaronder brandvertragend koudschuim, wat resulteert in banken van superieure kwaliteit met een lange levensduur.
Maak de inrichting compleet met een Milano clubje die niet alleen comfortabel is maar ook een decoratief element toevoegt. U heeft de vrijheid om de kleur en patronen te kiezen dat het beste aansluit bij de identiteit van uw opdrachtgever.

Topkwaliteit, lage prijs en maatwerk!

WoodStock is gespecialiseerd in het leveren van eiken, beuken en noten panelen. Via ons bestelsysteem maakt u gemakkelijk een keuze uit de houtsoort, de samenstelling en de afmeting. U krijgt direct een scherpe prijs! Daarnaast leveren we ook tafels, tafelpoten, keukendeurtjes, wandplanken, traptreden en toebehoren.

Wij berekenen geen kosten voor maatwerk, we leveren gewoon altijd maatwerk! U neemt geen onnodige panelen af en u betaalt niet voor zaagafval, alleen voor wat u echt nodig heeft.

Alle houten panelen kunnen wij leveren voorzien van een FSC - keurmerk. Dit betekent dat bospercelen voor de kap worden aangewezen door lokale overheden en dat voor elke gekapte boom een nieuwe boom wordt aangeplant. Onze houten panelen zijn geschikt voor interieurbouw, meubelbouw of andere toepassingen en kunt u met gerust hart aan uw klanten aanbieden.

Koop een houten paneel voorzien van een FSC - keurmerk, want uw aankoop mag niet ten koste gaan van het milieu. WoodStock zorgt voor een lage prijs zonder dat dit ten koste gaat van het milieu.

Bestellen

Om te bestellen, moet u ingelogd zijn.

Klik hier om in te loggen.

Nog geen inlogcode? U kunt zich hier registreren.

Wij leveren uitsluitend aan bedrijven.

KvK 06063491 - BTW-id NL008415961B01 - IBAN NL12ABNA0565218859 - BIC ABNANL2A - Algemene Voorwaarden
© 2013 - 2023 GMdesign
ontwikkeling softwarevoorjou.nl