Beuken houten tafelpoten

Beuken tafelpoten

Beukenhout is een loofsoort en groeit voornamelijk in Europa. Het is een van de hardste houtsoorten en beschikt over een dichte nerf. Hierdoor komt het bijna nooit voor dat er een splinterproces ontstaat tijdens het verwerken. Beukenhout is om deze reden een van de meest populaire houtsoorten waar meubels van worden gemaakt, zoals beuken trapleuningen en beuken tafelpoten. Woodstock levert alleen beuken tafelpoten en andere delen uit het assortiment aan de bedrijvenmarkt.

Voordelen van beukenhout

Beukenhout valt onder hardhout en is daardoor uiterst geschikt voor bewerkingsprocessen. Door de stevige structuur van het hout vindt er in de loop der jaren weinig slijtage plaats aan het materiaal. Beuken tafelpoten zijn door deze eigenschappen in staat om veel gewicht te dragen. Hierdoor is er niet veel onderhoud noodzakelijk aan deze houtsoort. Beukenhout bevat geen gif. Tevens beschikt beukenhout, mede door de lichte gloed, over een hele neutrale kleur. Hierdoor creëert het, in combinatie met andere houtsoorten, geen storend effect levert in een ruimte. Dit geldt ook voor het soort tafelblad dat op de beuken tafelpoten wordt geplaatst. Beukenhout is echter alleen bestemd voor een droge omgeving. Er wordt daarom afgeraden om een buitentafel te laten maken met beuken tafelpoten.

Verwerking en bewerking beukenhout

Beukenhout wordt voor veel verschillende doeleinden gebruikt. Door de stevige structuur is het hout goed verwerkbaar tot verschillende meubels zonder schade te verrichten. Beukenhout is goed te bewerken met diverse middelen, zoals olie. Beuken tafelpoten kunnen hierdoor ook goed worden bewerkt na een aantal jaren als het hout nog goed is, maar uw interieur een boost kan gebruiken. Wij beschikken tevens over een ruim rubio monocoat olie assortiment waarmee u uw beuken tafelpoten kunt bewerken. Wanneer u een grondige verandering wilt doorvoeren, door bijvoorbeeld de beuken tafelpoten te beitsen, wordt er aanbevolen om eerst dit te testen op een onopvallende plek.

Topkwaliteit, lage prijs en maatwerk!

WoodStock is gespecialiseerd in het leveren van eiken, beuken en noten panelen. Via ons bestelsysteem maakt u gemakkelijk een keuze uit de houtsoort, de samenstelling en de afmeting. U krijgt direct een scherpe prijs! Daarnaast leveren we ook tafels, tafelpoten, keukendeurtjes, wandplanken, traptreden en toebehoren.

Wij berekenen geen kosten voor maatwerk, we leveren gewoon altijd maatwerk! U neemt geen onnodige panelen af en u betaalt niet voor zaagafval, alleen voor wat u echt nodig heeft.

Alle houten panelen kunnen wij leveren voorzien van een FSC - keurmerk. Dit betekent dat bospercelen voor de kap worden aangewezen door lokale overheden en dat voor elke gekapte boom een nieuwe boom wordt aangeplant. Onze houten panelen zijn geschikt voor interieurbouw, meubelbouw of andere toepassingen en kunt u met gerust hart aan uw klanten aanbieden.

Koop een houten paneel voorzien van een FSC - keurmerk, want uw aankoop mag niet ten koste gaan van het milieu. WoodStock zorgt voor een lage prijs zonder dat dit ten koste gaat van het milieu.

Bestellen

Om te bestellen, moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Nog geen inlogcode? U kunt zich hier registreren.

Wij leveren uitsluitend aan bedrijven.

KvK 06063491 - BTW-id NL008415961B01 - IBAN NL12ABNA0565218859 - BIC ABNANL2A - Algemene Voorwaarden
© 2013 - 2023 GMdesign
ontwikkeling softwarevoorjou.nl