Bekijk het paneel in 3D
Controleer of alle velden juist zijn ingevuld

Wat zijn beuken panelen?

Beuken panelen worden vervaardigd met losse lamellen van beukenhout, variërend in breedte van 5 tot 12 centimeter. Deze lamellen worden met uiterste precisie samengevoegd tot een naadloos geheel, waardoor een opvallend visueel effect ontstaat dat de warme uitstraling van echt hout accentueert en daarmee een prachtige combinatie vormt van natuurlijke schoonheid en duurzaamheid.
Onze beukenhouten panelen zijn leverbaar in diverse diktes om aan al jouw ontwerpbehoeften te voldoen. Je kunt kiezen voor een slank profiel van 20mm of 25mm of gaan voor een robuuster ontwerp van 30mm of 40mm. Of je nu een hedendaags interieur ontwerpt dat strakke lijnen en minimalistische esthetiek omarmt, of juist een meer traditionele ruimte creëert met warme, organische texturen, onze beukenhouten panelen bieden de perfecte basis. Hun natuurlijke schoonheid en veelzijdigheid maken ze geschikt voor een breed scala aan toepassingen, van wandbekleding en meubelconstructie tot decoratieve accenten in zowel residentiële als commerciële omgevingen. Bovendien benadrukken we bij de productie van onze beukenhouten panelen niet alleen esthetiek, maar ook duurzaamheid.
We streven ernaar om alleen hout te gebruiken dat afkomstig is van verantwoord beheerde bossen en maken gebruik van milieuvriendelijke productiemethoden om onze ecologische voetafdruk te minimaliseren. Kortom, als je op zoek bent naar hoogwaardige, veelzijdige en duurzame beukenhouten panelen die jouw ontwerpvisie tot leven kunnen brengen, dan zijn onze panelen precies wat je nodig hebt. Met hun unieke constructie, variabele diktes en tijdloze uitstraling zijn ze de perfecte keuze voor elk project dat streeft naar schoonheid en functionaliteit.

Hoe zijn de beuken panelen opgebouwd?

WoodStock levert beuken panelen in doorgaande lamellen. Dat wil zeggen dat er diverse lange lamellen (gesorteerd op de gewenste lengte) parallel aan elkaar worden gelijmd tot een paneel van de gewenste lengte en breedte. De lange lamellen hebben allemaal een andere breedte, de zogenoemde variabele breedte. Deze ligt tussen de 4 en 10 cm. Bij panelen die zijn opgebouwd met doorgaande lamellen blijft het houtpatroon zoveel mogelijk behouden. Dit creëert een uniform ontwerp.

Hoe snel kunnen jullie beuken panelen leveren

Beuken panelen worden op maat en per order vervaardigd in Kroatië. Daarna gaat de order op wekelijks transport naar Hengelo en vandaar wordt het ingepland voor levering. Doorgaans betekent dit dat er 2 a 3 weken zit tussen het moment van bestellen tot het bij ons in het magazijn ligt. U ontvangt uw order exact op maat en hoeft hier zelf geen arbeid meer aan te verrichten. U zet dan ook geen restmateriaal weg dat waarschijnlijk in de open haard zou verdwijnen.
Indien gewenst kunnen wij van een paneel een tafelblad maken of dit bijvoorbeeld voorzien van blinde bevestiging. Arbeid toevoegen aan een paneel betekent een langere levertijd. Kant en klare tafelbladen hebben een levertijd van ca 4 weken na bestellen. Ook hier geldt: hoe meer arbeid we moeten toevoegen, hoe langer de levertijd. Voor het omzetten van een paneel naar een tafelblad frezen wij ijzers in en brengen wij zaagsneden aan. Het bladoppervlak wordt fijngeschuurd en indien u dat wenst behandeld met een coating (olie of lak).

Verkrijgbaarheid van beuken panelen

Beukenhout is verkrijgbaar in verschillende diktes. WoodStock levert beuken in 20, 30 en 40mm en uitsluitend in A/B kwaliteit. Via de website wordt standaard gestoomd beuken aangeboden. De populariteit van beuken draag bij aan de brede verkrijgbaarheid en het wordt doorgaans aangeboden in diverse kwaliteitsklassen, variërend van standaard tot select. Bovendien is beukenhout vaak afkomstig uit duurzaam beheerde bossen, wat de beschikbaarheid op de lange termijn verzekert.

Verschillende afmetingen beuken panelen

Onze beukenhouten panelen zijn leverbaar in iedere gewenste lengte tot ca. 3500mm met een minimale breedte van 100mm. De beschikbare lengtes zijn afhankelijk van de voorraad in de droogkamers. Panelen opgebouwd uit doorgaande lamellen zijn veelal leverbaar tot ca. 3500mm. Gevingerlaste panelen zijn in langere lengtes leverbaar; eventueel in twee delen met bladverbinders.
WoodStock levert op de mm nauwkeurig, dat betekent geen zaagverlies en afval meer en een besparing op arbeid. Je kunt kiezen uit diverse diktes. Online kun je kiezen uit 4 bladdiktes: 20mm, 25mm, 30mm of 40mm. Tussenmaten zijn echter ook mogelijk, je betaalt dan de bovenliggende dikte en dan wordt het paneel teruggeschuurd.

Wat zijn de bezorgkosten voor beuken panelen?

Tot de francogrens van € 2.500,00 leveren wij in heel Nederland (exclusief de waddeneilanden) tegen een vrachttarief van € 52,50 Voor België bedragen de vrachtkosten momenteel € 75,00. Het ligt in de verwachting dat deze tarieven enigszins verhoogd gaan worden gezien de stijgende vervoers- en brandstofprijzen.

Wat is de francogrens voor het leveren van beuken panelen?

De francogrens ligt momenteel op € 2.500,00 ex btw. U kunt ook meerdere orders verzamelen voor 1 levering. Het totaalbedrag aan orders dient dan boven de € 2.500,00 ex btw te liggen.

Waarom WoodStock voor uw beuken panelen?

Als toonaangevend bedrijf in de houtsector heeft WoodStock zich gevestigd als de voorkeursleverancier voor bedrijven die streven naar kwaliteit en vakmanschap in hun projecten. Wat WoodStock onderscheidt van de rest is niet alleen de kwaliteit van hun producten, maar ook hun toewijding aan klanttevredenheid. Vanaf het allereerste contact tot de levering van de panelen en zelfs daarna, staat het WoodStock-team paraat om aan de behoeften van hun klanten te voldoen.
Of het nu gaat om het verstrekken van deskundig advies bij het kiezen van de juiste panelen voor een project, het bieden van maatwerkoplossingen of het zorgen voor een vlotte levering op tijd, het WoodStock-team staat altijd klaar om te helpen. Een van de hoekstenen van het succes van WoodStock is de vakkundige verwerking van orders door ambachtslieden met jarenlange ervaring, die elke plank met zorg behandelen. Duurzaamheid en milieubewustzijn zijn hierbij belangrijke items. WoodStock streeft ernaar om hout op verantwoorde wijze te sourcen en te produceren, waarbij ze zorgvuldig bosbeheer en milieuvriendelijke productiemethoden hanteren.
Op deze manier kunnen klanten met een gerust hart kiezen voor WoodStock, wetende dat ze niet alleen hoogwaardige producten ontvangen, maar ook bijdragen aan een duurzamere toekomst. Voor bedrijven die op zoek zijn naar betrouwbare houten panelen van hoge kwaliteit, gecombineerd met betrouwbare service en een toewijding aan duurzaamheid, is er maar één naam die er echt toe doet: WoodStock. WoodStock levert massief houten panelen in diverse houtsoorten. Naast beuken panelen is WoodStock ook het adres voor eiken panelen, noten panelen, essen panelen en kersen panelen. En hebt u liever een tafelblad dan een paneel waar u zelf nog mee aan de slag moet? Woodstock levert ook kant en klare meubels, van tafelbladen tot private label collecties.

Veelgestelde vragen

© 2013 - 2024 GMDesign
ontwikkeling door softwarevoorjou.nl