Onze productie

Hoe werken wij?

WoodStock is in 2013 begonnen met het bestellen en leveren van houten panelen. Naast eiken panelen leveren wij tegenwoordig ook panelen van andere houtsoorten, denk bijvoorbeeld aan beuken en noten. Ook visgraat en kopshouten panelen kunnen wij leveren. Naast panelen leveren wij ook hout gerelateerde accessoires, zoals ijzeren kokers en montagestrips - en platen.
Onze houten panelen worden vervaardigd uit kwalitatief hoogwaardig hout, afkomstig uit voornamelijk Kroatië. Het Slavonisch eiken, waar uw houten paneel uit vervaardigd wordt, is een van beste eikensoorten ter wereld. Door de langzame groei van het hout is uw paneel minimaal onderhevig aan werking. Naast Slavonisch eiken kunt u ook panelen bestellen in noten en beuken. Als u kiest voor WoodStock kwaliteit dan heeft uw eindproduct de hoge kwaliteit die u uw klanten wil bieden. Of het gaat om een vloer, garderobekast of een wand, een stevige kwalitatieve basis ziet u uiteindelijk terug in het eindresultaat.

Voordelige houten panelen

U heeft veel minder zaagverlies en restmateriaal, omdat u uw houten paneel precies op maat kunt bestellen. U bestelt de houten panelen op maat, eenvoudig via onze website. U geeft de maten in die u nodig heeft. Hierdoor bestelt u nooit teveel. Omdat onze houten panelen in Oost - Europa worden geproduceerd, gebeurt dit ook nog eens tegen een zeer gunstig tarief. Onze prijs is gebaseerd op de vierkante meter prijs, zo betaalt u voor uw houten panelen dus nooit teveel.

Waarom kiezen voor WoodStock?

  • Voordelige houten panelen
  • Kwalitatief zeer goede houten panelen
  • Minder afval, goed voor portemonnee
  • Minder bewerkingen en rekenwerk. Kortom, u krijgt de beste kwaliteit houten panelen voor een zeer aantrekkelijke prijs.
Tafelbladen

Complete tafels

Naast de verkoop van houten panelen kunt u bij ons direct uw complete tafel samenstellen.

U maakt zelf de keuze voor het soort hout, de afmeting, vorm en de afwerkingen die u wenst. In de laatste stap maakt u een keuze voor een onderstel. Wij hebben meer dan 40 verschillende stalen onderstellen waaruit u kunt kiezen. Daarnaast hebben we houten tafelpoten in ons assortiment.

Als u uw tafel heeft samengesteld dan kunt u er ook voor kiezen om deze te laten kleuren met een van onze Rubio coatings. Rubio monocoat kleurt en beschermt in 1 laag.

© 2013 - 2024 GMDesign
ontwikkeling door softwarevoorjou.nl