Bekijk het paneel in 3D
Controleer of alle velden juist zijn ingevuld

Wat zijn panelen doorgaande lamel

Houten panelen doorgaande lamel zijn panelen die zijn samengesteld uit houten lamellen die over de volledige lengte van het paneel doorlopen. Deze lamellen worden meestal samengevoegd tot een paneel met behulp van lijm of andere bevestigingsmiddelen. Het resultaat is een paneel met een uniforme uitstraling, waarbij de natuurlijke schoonheid van het hout wordt benadrukt door de doorlopende lamellen. Deze panelen worden vaak gebruikt voor vloeren, wandbekleding, meubels en andere decoratieve toepassingen. Ze kunnen verschillende houtsoorten bevatten, waardoor er een breed scala aan texturen, kleuren en afwerkingen beschikbaar is Ontdek bijvoorbeeld onze hoogwaardige eiken panelen, vervaardigd door zorgvuldig geselecteerde lamellen van eikenhout te combineren tot prachtige panelen. Met een uniforme lengte en breedtes variërend van 4 tot 12 centimeter, creëren we een opvallend visueel effect dat de warme uitstraling van echt hout benadrukt, waardoor de natuurlijke schoonheid en duurzaamheid worden geaccentueerd. Al onze houten panelen zijn beschikbaar in diverse diktes, waaronder een dun profiel van 20 mm of 25 mm, en een robuuster ontwerp van 30 mm of 40 mm, om aan al jouw ontwerpbehoeften te voldoen. Of je nu een modern interieur creëert met strakke lijnen en minimalistische esthetiek, of een meer traditionele ruimte met warme, organische materialen voor ogen hebt, onze massief houten panelen bieden de perfecte basis. Met hun veelzijdigheid en natuurlijke schoonheid zijn onze panelen geschikt voor vele toepassingen, van wandbekleding en meubelconstructie tot decoratieve accenten in diverse omgevingen. Bij de productie van onze eiken panelen leggen we niet alleen de nadruk op esthetiek, maar ook op duurzaamheid. We streven ernaar alleen hout te gebruiken uit verantwoord beheerde bossen en maken gebruik van milieuvriendelijke productiemethoden om onze ecologische voetafdruk te minimaliseren. Ben je op zoek naar hoogwaardige, veelzijdige en duurzame eiken panelen die jouw ontwerp tot leven kunnen brengen, dan zijn onze panelen precies wat je nodig hebt. Met een tijdloze uitstraling en variabele lengtes, diktes en breedtes zijn ze de perfecte keuze voor elk project dat streeft naar functionaliteit en schoonheid.

Hoe zijn de panelen doorgaande lamel opgebouwd?

Als een paneel is opgebouwd uit doorgaande lamellen wilt dat zeggen dat er diverse lange lamellen (gesorteerd op de gewenste lengte) parallel aan elkaar worden gelijmd tot een paneel van de gewenste lengte en breedte. De lamellen lopen volledig door tot de volle lengte van het paneel. De lange lamellen hebben een zogenoemde vallende breedte. Dit is een variabele breedte, die ligt tussen de 4 en 12 cm. De keuze voor doorlopende lamellen is vooral esthetisch aangezien het houtpatroon hiermee zoveel mogelijk behouden blijft. Dit maakt het tot een uniform ontwerp.

Hoe snel kunnen jullie panelen doorgaande lamel leveren

Eikenhouten panelen doorgaande lamel uit voorraad kunnen wij normaliter binnen een week leveren. De voorraadlijst staan online. Deze hebben wij in vele maten, kwaliteiten en diktes in huis. Wilt u een paneel op maat, dan kan het met ca. 3 weken bij u in huis zijn. U hebt het dan exact op maat en hoeft hier zelf geen arbeid meer aan te verrichten. U zet dan ook geen restmateriaal weg dat waarschijnlijk in de open haard zou verdwijnen. Indien u wilt dat wij extra arbeid toevoegen aan uw paneel, dan komt er in de regel een week extra levertijd bij. Het gaan dan om bijvoorbeeld een kleuren, uitsparingen maken of fijnschuren. Kant en klare tafelbladen hebben, na bestellen, een levertijd van ca 4 weken. Hoe meer arbeid we moeten toevoegen, hoe langer de levertijd. Wilt u dat wij van een paneel een tafelblad maken, dan frezen wij ijzers in en brengen wij zaagsneden aan. Het bladoppervlak wordt fijngeschuurd en indien u dat wenst behandeld met een coating (olie of lak).

Verkrijgbaarheid van panelen doorgaande lamel

Panelen doorgaande lamel, zijn bij vrijwel alle houthandels verkrijgbaar in verschillende diktes en in verschillende kwaliteiten. Bij WoodStock zijn panelen doorgaande lamel leverbaar in verschillende houtsoorten, verschillende diktes en in verschillende kwaliteiten. Wij kunnen leveren uit voorraad of op maat, op de mm nauwkeurig.

Verschillende afmetingen panelen doorgaande lamel

Panelen doorgaande lamel zijn leverbaar op maat of uit voorraad in diverse standaard afmetingen. Online zijn de panelen in eiken te bestellen in iedere gewenste lengte tot ca. 3500mm en met een minimale breedte van 100mm. De verkrijgbaarheid van langere lengtes is afhankelijk van de voorraad in de droogkamers; dit kan van week tot week variëren. Panelen opgebouwd uit doorgaande lamellen zijn meestal leverbaar tot ca. 3500mm. WoodStock levert op de mm nauwkeurig. Hierdoor heb je geen afval meer of zaagverlies. Je bespaart tevens arbeidstijd. Je kunt panelen kiezen in diverse diktes. Online is het mogelijk uit 4 bladdiktes te kiezen: 20mm, 25mm, 30mm of 40mm. Wil je een diktemaat daartussen? Geen probleem, je betaalt dan de bovenliggende dikte terwijl het paneel wordt teruggeschuurd tot de gewenste dikte.

Wat zijn de bezorgkosten voor panelen doorgaande lamel?

WoodStock bezorgt uw bestellingen op uw zakelijke locatie tegen een redelijke vergoeding met onze eigen vrachtwagens en chauffeurs. We rekenen wel op hulp bij het uitladen. Op dit moment bedraagt het vrachttarief voor Nederland € 52,50 en voor België € 75,00. We verwachten dat deze tarieven binnenkort iets zullen stijgen vanwege toenemende transport- en brandstofkosten. Wat is de francogrens voor het leveren van panelen doorgaande lamel? Indien u voor € 2.500,00 of meer bestelt, leveren wij uw orders kosteloos bij u aan huis. U kunt ook meerdere orders verzamelen voor 1 levering. Het totaalbedrag aan orders dient dan boven de € 2.500,00 te liggen.

Waarom WoodStock voor uw panelen doorgaande lamel?

Als vooraanstaand bedrijf in de houtsector heeft WoodStock zich gepositioneerd als de favoriete leverancier voor bedrijven die streven naar kwaliteit en vakmanschap in hun projecten. Wat WoodStock onderscheidt van andere houtleveranciers is niet alleen de uitmuntendheid van hun producten, maar ook hun inzet voor klanttevredenheid. Vanaf het eerste contact tot aan de levering van de panelen en zelfs daarna, staat het team van WoodStock voor u klaar. Voor deskundig advies bij het kiezen van de juiste panelen voor een project, het bieden van maatwerkoplossingen of het zorgen voor een vlotte levering op tijd, het WoodStock-team staat altijd klaar om te helpen. Een van de pijlers van het succes van Woodstock is de vakkundige en vakbekwame verwerking van orders, die elke plank met zorg behandelen. Duurzaamheid en milieubewustzijn zijn hierbij essentieel. WoodStock streeft ernaar om hout op verantwoorde wijze te sourcen en te produceren, waarbij ze milieuvriendelijke productiemethoden en zorgvuldig bosbeheer hanteren. U kunt met een gerust hart kiezen voor WoodStock. U ontvangt niet alleen hoogwaardige producten, maar draagt ook bij aan een duurzamere toekomst. Voor bedrijven die op zoek zijn naar betrouwbare houten panelen doorgaande lamellen van hoge kwaliteit, gecombineerd met betrouwbare service en een toewijding aan duurzaamheid, is er maar één naam die er echt toe doet: WoodStock. WoodStock levert massief houten panelen doorgaande lamel in diverse houtsoorten. Naast eiken panelen doorgaande lamel is WoodStock ook het adres voor beuken panelen, noten panelen, essen panelen en kersen panelen. En hebt u liever een tafelblad dan een paneel waar u zelf nog mee aan de slag moet? WoodStock levert ook kant en klare meubels, van tafelbladen tot private label collecties.

Veelgestelde vragen

© 2013 - 2024 GMDesign
ontwikkeling door softwarevoorjou.nl