Bekijk de wandplank in 3D

Wandplank

inclusief blinde bevestiging

Lengte in mm
Breedte in mm

Wandplanken inclusief blinde bevestiging

Ook voor houten wandplanken kunt u bij ons terecht. Van alle panelen is het mogelijk om wandplanken te vervaardigen. Met onze blinde bevestiging ophangsystemen monteert u de wandplanken strak en stijlvol aan de muur zonder zichtbare schapdragers.

Voor wandplanken geldt;

  • Maximale paneel lengte 3000 mm
  • Maximale paneel breedte 290 mm
  • Paneeldikte is mogelijk in 30 mm en 40 mm

Uw wandplanken worden geleverd met het ophangsysteem met blinde bevestiging. Afhankelijk van de gekozen lengte krijgt u 2, 3, 4, 5 of 6 bevestigingssystemen. De wandplank zal geleverd worden met voorgeboorde gaten.

Extra informatie

De blinde ophang is inbegrepen bij de prijs.
Slavonisch eiken is een harde en sterke eikensoort. Door de langzame groei van de boom liggen de jaarringen dicht op elkaar. Hierdoor heeft het hout bijna geen werking. De lokale overheid wijst percelen aan welke dat jaar gekapt mogen worden. Na het kappen is nieuwe aanplant van bomen verplicht. Variabele lamellenbreedte: 50 - 130mm.
Wandplank inclusief blinde bevestiging
Voorbeeld

Topkwaliteit, lage prijs en maatwerk!

WoodStock is gespecialiseerd in het leveren van eiken, beuken en noten panelen. Via ons bestelsysteem maakt u gemakkelijk een keuze uit de houtsoort, de samenstelling en de afmeting. U krijgt direct een scherpe prijs! Daarnaast leveren we ook tafels, tafelpoten, keukendeurtjes, wandplanken, traptreden en toebehoren.

Wij berekenen geen kosten voor maatwerk, we leveren gewoon altijd maatwerk! U neemt geen onnodige panelen af en u betaalt niet voor zaagafval, alleen voor wat u echt nodig heeft.

Alle houten panelen kunnen wij leveren voorzien van een FSC - keurmerk. Dit betekent dat bospercelen voor de kap worden aangewezen door lokale overheden en dat voor elke gekapte boom een nieuwe boom wordt aangeplant. Onze houten panelen zijn geschikt voor interieurbouw, meubelbouw of andere toepassingen en kunt u met gerust hart aan uw klanten aanbieden.

Koop een houten paneel voorzien van een FSC - keurmerk, want uw aankoop mag niet ten koste gaan van het milieu. WoodStock zorgt voor een lage prijs zonder dat dit ten koste gaat van het milieu.

Bestellen

Om te bestellen, moet u ingelogd zijn.

Klik hier om in te loggen.

Nog geen inlogcode? U kunt zich hier registreren.

Wij leveren uitsluitend aan bedrijven.

KvK 06063491 - BTW-id NL008415961B01 - IBAN NL12ABNA0565218859 - BIC ABNANL2A - Algemene Voorwaarden
© 2013 - 2023 GMdesign
ontwikkeling softwarevoorjou.nl