Bekijk het paneel in 3D
Eiken
A / B
Controleer of alle velden juist zijn ingevuld

Vingerlas

Wat zijn vingerlas panelen

Vingerlaspanelen worden vaak gebruikt in de productie van houten panelen voor vloeren, wandbekleding, meubels en andere toepassingen waarbij sterkte en stabiliteit belangrijk zijn. Ze kunnen worden gemaakt van verschillende houtsoorten en bieden een aantrekkelijke uitstraling met een uniforme en naadloze afwerking. Deze panelen zijn populair vanwege hun sterke constructie, weerstand tegen kromtrekken en de mogelijkheid om grotere panelen te produceren door kleinere componenten met vingerlasverbindingen te combineren. Een vingerlasverbinding is een sterke en duurzame verbindingstechniek waarbij de uiteinden van de houten delen worden gesneden met een specifiek patroon van vingers of tanden die in elkaar grijpen. Deze vingers zorgen voor een groot contactoppervlak tussen de delen, wat resulteert in een stevige en stabiele verbinding. Ze kunnen verschillende houtsoorten bevatten, waardoor er een breed scala aan texturen, kleuren en afwerkingen beschikbaar is Al onze houten panelen zijn beschikbaar in diverse diktes van 16 tot 40 mm, om aan al jouw ontwerpbehoeften te voldoen. Of je nu een modern interieur creëert of een meer traditionele ruimte met warme, organische materialen voor ogen hebt, onze massief houten panelen bieden de perfecte basis. Met hun veelzijdigheid en natuurlijke schoonheid zijn onze panelen geschikt voor vele toepassingen, van wandbekleding en meubelconstructie tot decoratieve accenten in diverse omgevingen. Bij de productie van onze panelen leggen we niet alleen de nadruk op esthetiek, maar ook op duurzaamheid. We streven ernaar alleen hout te gebruiken uit verantwoord beheerde bossen en maken gebruik van milieuvriendelijke productiemethoden om onze ecologische voetafdruk te minimaliseren. Ben je op zoek naar hoogwaardige, veelzijdige en duurzame eiken panelen die jouw ontwerp tot leven kunnen brengen, dan zijn onze panelen precies wat je nodig hebt. Met een tijdloze uitstraling en variabele lengtes, diktes en breedtes zijn ze de perfecte keuze voor elk interieurproject.

Hoe zijn de vingerlas panelen opgebouwd?

Vingerlaspanelen, ook wel vingerlasverbindingen genoemd, zijn houten panelen waarbij de individuele houten componenten met behulp van vingerlasverbindingen aan elkaar zijn bevestigd. Een vingerlasverbinding is een sterke en duurzame verbindingstechniek waarbij de uiteinden van de houten delen worden gesneden met een specifiek patroon van vingers of tanden die in elkaar grijpen. Deze vingers zorgen voor een groot contactoppervlak tussen de delen, wat resulteert in een stevige en stabiele verbinding.

Hoe snel kunnen jullie vingerlas panelen leveren

Vingerlas panelen kunnen wij normaliter binnen drie week leveren op de millimeter nauwkeurig. U krijgt het paneel exact op maat en hoeft hier zelf geen arbeid meer aan te verrichten. U zet dan ook geen restmateriaal weg dat waarschijnlijk in de open haard zou verdwijnen. Indien u wilt dat wij extra arbeid toevoegen aan uw paneel, dan komt er in de regel een week extra levertijd bij. Het gaan dan om bijvoorbeeld een kleuren, uitsparingen maken of fijnschuren. Kant en klare tafelbladen hebben, na bestellen, een levertijd van ca 4 weken. Hoe meer arbeid we moeten toevoegen, hoe langer de levertijd.

Verkrijgbaarheid van vingerlas panelen

Vingerlas panelen zijn bij vrijwel alle houthandels verkrijgbaar in verschillende diktes en in verschillende kwaliteiten. Bij Woodstock zijn vingerlas panelen leverbaar in verschillende houtsoorten, verschillende diktes en in verschillende kwaliteiten.

Verschillende afmetingen vingerlas panelen

Vingerlas panelen zijn leverbaar op maat of uit voorraad in diverse standaard afmetingen. Online zijn de vingerlas panelen in eiken te bestellen in iedere gewenste lengte tot ca. 3500mm en met een minimale breedte van 100mm. Zoekt u een paneel met langere lengte? Vraag naar de mogelijkheden. Woodstock levert op de mm nauwkeurig. Hierdoor heb je geen afval meer of zaagverlies. Je bespaart tevens arbeidstijd. Je kunt panelen kiezen in diverse diktes. Online is het mogelijk uit 4 bladdiktes te kiezen: 20mm, 25mm, 30mm of 40mm. Wil je een diktemaat daartussen? Geen probleem, je betaalt dan de bovenliggende dikte terwijl het paneel wordt teruggeschuurd tot de gewenste dikte.

Wat zijn de bezorgkosten voor vingerlas panelen?

Wij bezorgen uw orders op uw zakelijke adres met onze eigen vrachtwagens en chauffeurs. We rekenen wel op hulp bij het uitladen. Op dit moment bedraagt het vrachttarief voor Nederland € 52,50 en voor België € 75,00. We verwachten dat deze tarieven binnenkort iets zullen stijgen vanwege toenemende transport- en brandstofkosten. Wat is de francogrens voor het leveren van vingerlas panelen? Indien u voor € 2.500,00 of meer bestelt, leveren wij uw orders kosteloos bij u aan huis. U kunt ook meerdere orders verzamelen voor 1 levering. Het totaalbedrag aan orders dient dan boven de € 2.500,00 te liggen.

Waarom Woodstock voor uw vingerlas panelen?

Wat Woodstock onderscheidt van andere houtleveranciers is niet alleen de uitmuntendheid van hun producten, maar ook hun inzet voor klanttevredenheid. Vanaf het eerste contact tot aan de levering van de panelen en zelfs daarna, staat het team van Woodstock voor u klaar. Als vooraanstaand bedrijf in de houtsector heeft Woodstock zich gepositioneerd als de favoriete leverancier voor bedrijven die streven naar kwaliteit en vakmanschap in hun projecten. Voor deskundig advies bij het kiezen van de juiste panelen voor een project, het bieden van maatwerkoplossingen of het zorgen voor een vlotte levering op tijd, het Woodstock-team staat altijd klaar om te helpen. Duurzaamheid en milieubewustzijn zijn hierbij essentieel. Woodstock streeft ernaar om hout op verantwoorde wijze te sourcen en te produceren, waarbij ze milieuvriendelijke productiemethoden en zorgvuldig bosbeheer hanteren. Een van de pijlers van het succes van Woodstock is de vakkundige en vakbekwame verwerking van orders, die elke plank met zorg behandelen. U kunt met een gerust hart kiezen voor Woodstock. U ontvangt niet alleen hoogwaardige producten, maar draagt ook bij aan een duurzamere toekomst. Voor bedrijven die op zoek zijn naar betrouwbare houten panelen doorgaande lamellen van hoge kwaliteit, gecombineerd met betrouwbare service en een toewijding aan duurzaamheid, is er maar één naam die er echt toe doet: Woodstock. Woodstock levert vingerlas panelen in diverse houtsoorten. Naast eiken vingerlas panelen is Woodstock ook het adres voor beuken panelen, noten panelen, essen panelen en kersen panelen. En hebt u liever een tafelblad dan een paneel waar u zelf nog mee aan de slag moet? Woodstock levert ook kant en klare meubels, van tafelbladen tot private label collecties.

Veelgestelde vragen

© 2013 - 2024 GMDesign
ontwikkeling door softwarevoorjou.nl