Bekijk het paneel in 3D
Controleer of alle velden juist zijn ingevuld

Hoezo alleen standaard maten? Bestel een paneel op maat!

Een houten paneel op maat heeft vele voordelen. Doordat het paneel al op maat gemaakt is hoeft u alleen de montage en afwerking nog maar te verzorgen. Hierdoor kunt u het meubel met een scherpe prijs in de markt zetten of een grotere marge berekenen. Daarnaast heeft u nauwelijks beperkingen meer door standaard maatvoeringen. Een paneel op maat maakt het mogelijk een meubel te maken voor iedere specifieke situatie en ruimte.

Om verschillende redenen kunt u kiezen voor een paneel op maat van ons. Sinds 2013 is Woodstock leverancier van houten panelen. Inmiddels is het aanbod flink uitgebreid. Op onze website kunt u kiezen uit houten panelen, complete tafels en verschillende accessoires voor tafels en panelen. Zo kunt u bijvoorbeeld ook accessoires bestellen voor een tafelblad op maat.

Afwerking en kwaliteit

Maak een selectie uit de houtsoort, kies een dikte en geef de afmetingen in. Vervolgens kunt u ons aangeven dat u graag wilt dat wij het paneel afwerken, eventueel met opdikken of verjongen. Onze houten panelen worden vervaardigd uit topkwaliteit hout uit Oost-Europa, wij gebruiken onder andere het Slavonisch Eiken. Langzame groei van de boom maakt dat dit hout weinig last heeft van werking. Naast het eiken bieden wij houten panelen aan in noten- en beukenhout. Hierdoor kunt een paneel op maat krijgen wat precies aan de wens voldoet en kwalitatief hoogstaand is.

Milieu

Het hout dat gebruikt wordt om een paneel te vervaardigen, en uiteindelijk ook voor het laten maken van een paneel op maat, komt uit bospercelen welke beheerd worden door lokale overheden. Om een gezond bos te houden stelt men het verplicht voor iedere gekapte boom een nieuwe boom aan te planten. Daarnaast zijn er restricties gebonden aan het maximum aantal bomen dat gekapt mag worden.

Voordelig

Doordat wij werken met maatproducten, zowel voor een houten paneel op maat, heeft u veel minder zaagverlies en restmateriaal. U bestelt gemakkelijk via onze website waar u de maten aangeeft die u nodig heeft. De productie van de houten panelen ligt in Oost-Europa, waar ook het hout vandaan komt. Hierdoor kan tegen zeer scherpe condities geproduceerd worden. Hierdoor kunnen wij onze prijzen laag houden, zelfs voor een tafelblad op maat.

Prijzen die wij hanteren zijn gebaseerd op de prijs per m2, u neemt geen lengte of breedte af die u niet nodig heeft. U betaalt dus nooit teveel!

  • Goedkoop paneel op maat.
  • Minimaal belastend voor het milieu door nieuwe aanplant en kaprestricties.
  • Topkwaliteit paneel op maat.
  • Minder restafval, gunstig voor milieu en portemonnee.
  • Beduidend minder arbeidstijd verliezen aan bewerking en rekenwerk.

KvK 06063491 - BTW-id NL008415961B01 - IBAN NL12ABNA0565218859 - BIC ABNANL2A
© 2013 - 2024 GMdesign
ontwikkeling softwarevoorjou.nl