Bekijk het paneel in 3D
60mm
A / B
Controleer of alle velden juist zijn ingevuld

Kops hout

Wat zijn kops panelen

Kops panelen zijn houten panelen die voornamelijk worden gebruikt voor tafel- en keukenbladen. Ze worden gemaakt van kleine, vierkante stukjes hout die haaks op de vezelrichting van het hout zijn geplaatst, wat betekent dat de eindkorrels van het hout naar boven wijzen. Dit in tegenstelling tot de gebruikelijke manier van het leggen van hout waarbij de vezelrichting parallel aan het oppervlak is. Zij worden vaak gebruikt in de productie van houten panelen voor meubels en andere toepassingen waarbij sterkte en stabiliteit belangrijk zijn. Ze kunnen worden gemaakt van verschillende houtsoorten en bieden een aantrekkelijke uitstraling. Deze panelen zijn populair vanwege hun sterke constructie en unieke karakter Een kops paneel is sterk en duurzaam. Ze kunnen uit verschillende houtsoorten worden vervaardigd, waardoor er een breed scala aan texturen, kleuren en afwerkingen beschikbaar is. Onze kops panelen zijn beschikbaar in uitsluitend 60mm dik. Bij de productie van onze panelen leggen we niet alleen de nadruk op esthetiek, maar ook op duurzaamheid. We streven ernaar alleen hout te gebruiken uit verantwoord beheerde bossen en maken gebruik van milieuvriendelijke productiemethoden om onze ecologische voetafdruk te minimaliseren. Ben je op zoek naar hoogwaardige, veelzijdige en duurzame eiken panelen die jouw ontwerp tot leven kunnen brengen, dan zijn onze panelen precies wat je nodig hebt. Met een tijdloze uitstraling en variabele lengtes, diktes en breedtes zijn ze de perfecte keuze voor elk interieurproject.

Hoe zijn de kops panelen opgebouwd?

Kops panelen worden gemaakt door kleine, vierkante stukjes hout die haaks op de vezelrichting van het hout zijn geplaatst te verlijmen, wat betekent dat de eindkorrels van het hout naar boven wijzen.

Hoe snel kunnen jullie kops panelen leveren

Kops panelen kunnen wij normaliter binnen vier weken leveren op de millimeter nauwkeurig. U kunt het paneel exact op maat bestellen en hoeft hier zelf geen arbeid meer aan te verrichten. En u zet dan ook geen restmateriaal meer weg (dat waarschijnlijk in de open haard zou verdwijnen). Indien u wilt dat wij extra arbeid toevoegen aan uw paneel, dan komt er in de regel een week extra levertijd bij. Het gaan dan om bijvoorbeeld kleuren, uitsparingen maken of fijnschuren. Kant en klare tafelbladen hebben, na bestellen, een levertijd van ca 4 weken.

Verkrijgbaarheid van kops panelen

Kops panelen zijn bij WoodStock leverbaar in verschillende houtsoorten en vanaf 60mm dik.

Verschillende afmetingen kops panelen

Kops panelen zijn leverbaar op maat. Online zijn de vingerlas panelen in eiken te bestellen in iedere gewenste lengte tot ca. 3000mm en met een minimale breedte van 100mm. Houd u wel rekening met het gewicht. Zoekt u een paneel met langere lengte? Vraag naar de mogelijkheden.

Wat zijn de bezorgkosten voor kops panelen?

Wij leveren uw orders op uw zakelijke adres met onze eigen vrachtwagens en chauffeur. Het kan zijn dat onze chauffeur assistentie nodig heeft bij het uitladen. Op dit moment bedraagt het vrachttarief voor Nederland € 52,50 en voor België € 75,00. Mogelijk worden deze tarieven binnenkort iets verhoogd vanwege toenemende transport- en brandstofkosten.

Wat is de francogrens voor het leveren van kops panelen?

De francogrens bij WoodStock ligt op € 2.500,00. Bij dit orderbedrag leveren wij uw orders kosteloos bij u aan huis. U kunt ook meerdere orders verzamelen voor 1 levering. Het totaalbedrag aan orders dient dan boven de € 2.500,00 te liggen.

Waarom WoodStock voor uw kops panelen?

WoodStock onderscheidt zich van andere houtleveranciers niet alleen in de uitmuntendheid van hun producten, maar ook door hun inzet voor klanttevredenheid. Het WoodStock team staat voor u klaar vanaf het eerste contact tot aan de levering van de panelen en zelfs daarna. Als vooraanstaand bedrijf in de houtsector heeft WoodStock zich gepositioneerd als de favoriete leverancier voor bedrijven die streven naar kwaliteit en vakmanschap in hun projecten. Duurzaamheid en milieubewustzijn zijn daarbij essentieel. WoodStock streeft ernaar om hout op verantwoorde wijze te sourcen en te produceren, waarbij ze milieuvriendelijke productiemethoden en zorgvuldig bosbeheer hanteren. Voor deskundig advies bij het kiezen van de juiste panelen voor een project, het bieden van maatwerkoplossingen of het zorgen voor een vlotte levering op tijd, het WoodStock-team staat altijd klaar om te helpen.
Een van de pijlers van het succes van WoodStock is de vakkundige en vakbekwame verwerking van orders, waarbij elke plank met zorg wordt behandeld. U kunt met een gerust hart kiezen voor WoodStock. U ontvangt niet alleen hoogwaardige producten, maar draagt ook bij aan een duurzamere toekomst. Voor bedrijven die op zoek zijn naar betrouwbare kwaliteit, gecombineerd met betrouwbare service en een toewijding aan duurzaamheid, is er maar één naam die er echt toe doet: WoodStock. WoodStock levert kops panelen in diverse houtsoorten. Naast kops eiken panelen is WoodStock ook het adres voor beuken panelen, noten panelen, essen panelen en kersen panelen. En indien u liever een tafelblad dan een paneel hebt waar u zelf nog mee aan de slag moet? WoodStock levert ook kant en klare meubels, van tafelbladen tot private label collecties.

Veelgestelde vragen

© 2013 - 2024 GMDesign
ontwikkeling door softwarevoorjou.nl