Rubio Monocoat

Bestel eenvoudig en snel onderhoudsproducten erbij

 beweeg de tabel van links naar rechts
Afbeelding
Naam
Voorbeeld
Rubio Monocoat Cleaner. 1 ltr.
Voorbeeld
Rubio Monocoat grease remover. Ecospray 500ml.
Voorbeeld
Rubio Monocoat handpad houder.
Voorbeeld
Rubio Monocoat limespot remover. Ecospray 500ml (0,5 ltr)
Voorbeeld
Rubio Monocoat Maintenance Oil. 0.5 ltr.
Voorbeeld
Rubio Monocoat onderhoudspakket. Inclusief 100ml olie.
Voorbeeld
Rubio Monocoat proefpakket (40 kleuren x 20ml)
Voorbeeld
Rubio Monocoat refresh blik 500ml.
Voorbeeld
Rubio Monocoat Refresh. Spray 1000ml (1 ltr)
Voorbeeld
Rubio Monocoat Refresh. Spray 400ml (0,4 ltr)
Voorbeeld
Rubio Monocoat Soap. 1 ltr.
Voorbeeld
Rubio Monocoat stalenset. 40 kleuren.
Voorbeeld
Rubio Monocoat surface care. Ecospray 700ml (0,7 ltr)
Voorbeeld
Rubio Monocoat Tannin Remover. 0.5 ltr.
Voorbeeld
Rubio Monocoat witte handpad.

Rubio Monocoat - RMC Oil Plus 2C

Rubio Monocoat is dé referentie voor kwaliteitsvolle en milieuvriendelijke houtbeschermingsproducten. Dankzij de geavanceerde technologie van moleculaire binding waarop de werking gebaseerd is bezit Rubio Monocoat ongeëvenaarde karakteristieken.

Moleculaire binding

De olie verankert zich - in enkele ogenblikken - met de bovenste microns van het hout door een moleculaire binding aan te gaan met de cellulosevezels (geen filmvorming, geen verzadigingsmethode).

Natuurlijke ingrediënten, VOC-vrij

Rubio Monocoat olie bevat geen water of solventen, en is gebaseerd op natuurlijke ingrediënten. De producten zijn veilig voor de gebruiker én zijn omgeving.

Eén enkele laag

Dankzij onze technologie kan kleur en bescherming aangebracht worden in één enkele laag. Het heeft zelfs geen zin een tweede laag van het product aan te brengen op een oppervlak dat reeds met onze olie behandeld is, deze zal zich niet meer binden. Dit betekent ook dat het verbruik van onze olie lager is dan bij de traditionele oliesystemen.

Unieke kleuren

De unieke Rubio Monocoat pigmenttechnologie maakt het mogelijk om een intense kleuring te bekomen in één enkele laag, zonder het natuurlijk uitzicht van het hout te beïnvloeden.

Eenvoudig onderhoud

Oppervlaktes die met Rubio Monocoat olie behandeld zijn, zijn eenvoudig te onderhouden. Lokale krassen kunnen heel gemakkelijk hersteld worden.

Duurzame bescherming

Door de moleculaire binding ontwikkelt zich een duurzame en bestendige bescherming. Om deze moleculaire binding te bekomen is het belangrijk om een inwerktijd van een paar minuten te respecteren. Hoe beter de vezels gebonden zijn, hoe sterker de bescherming.

Geen overlappingen

Eenmaal alle vrije cellulosevezels moleculair gebonden zijn wordt overtollig of nieuw product niet meer opgenomen door het hout of door de gebonden Rubio Monocoat laag zelf, waardoor er geen overlappingen of aanzetten ontstaan.

Topkwaliteit, lage prijs en maatwerk!

WoodStock is gespecialiseerd in het leveren van eiken, beuken en noten panelen. Via ons bestelsysteem maakt u gemakkelijk een keuze uit de houtsoort, de samenstelling en de afmeting. U krijgt direct een scherpe prijs! Daarnaast leveren we ook tafels, tafelpoten, keukendeurtjes, wandplanken, traptreden en toebehoren.

Wij berekenen geen kosten voor maatwerk, we leveren gewoon altijd maatwerk! U neemt geen onnodige panelen af en u betaalt niet voor zaagafval, alleen voor wat u echt nodig heeft.

Alle houten panelen kunnen wij leveren voorzien van een FSC - keurmerk. Dit betekent dat bospercelen voor de kap worden aangewezen door lokale overheden en dat voor elke gekapte boom een nieuwe boom wordt aangeplant. Onze houten panelen zijn geschikt voor interieurbouw, meubelbouw of andere toepassingen en kunt u met gerust hart aan uw klanten aanbieden.

Koop een houten paneel voorzien van een FSC - keurmerk, want uw aankoop mag niet ten koste gaan van het milieu. WoodStock zorgt voor een lage prijs zonder dat dit ten koste gaat van het milieu.

Bestellen

Om te bestellen, moet u ingelogd zijn.

Klik hier om in te loggen.

Nog geen inlogcode? U kunt zich hier registreren.

Wij leveren uitsluitend aan bedrijven.

KvK 06063491 - BTW-id NL008415961B01 - IBAN NL12ABNA0565218859 - BIC ABNANL2A - Algemene Voorwaarden
© 2013 - 2023 GMdesign
ontwikkeling softwarevoorjou.nl