Visgraat

Wat zijn visgraat panelen

Visgraat panelen zijn een type paneel waarbij de lamellen in een visgraat patroon worden gelegd. Dit patroon, dat bekend staat als "herringbone" in het Engels, bestaat uit rechthoekige panelen die in een hoek van 90 graden ten opzichte van elkaar worden geplaatst, waardoor een V-vormige zigzagpatroon ontstaat dat lijkt op het skelet van een vis, vandaar de naam "visgraat." Panelen met een visgraat motief hebben een elegante en klassieke uitstraling. Zij kunnen worden gemaakt van verschillende materialen, waaronder hout, laminaat en PVC. Ze kunnen zowel op vloeren als wanden worden toegepast, afhankelijk van het materiaal en de specifieke toepassing. De installatie van visgraat panelen vereist precisie om het patroon correct te leggen, wat vaak meer tijd en vaardigheid vergt dan rechte planken. Het visgraat patroon geeft een dynamische en visueel aantrekkelijke textuur aan de ruimte en wordt vaak gebruikt in zowel klassieke als moderne interieurontwerpen. Het visgraat patroon wordt daarom vaak geassocieerd met luxe en stijl en biedt een unieke en opvallende uitstraling die een ruimte kan transformeren.

Hoe zijn de visgraat panelen opgebouwd?

Een visgraat paneel bestaat uit rechthoekige lamellen die in een hoek van 90 graden ten opzichte van elkaar worden geplaatst, waardoor een V-vormig zigzagpatroon ontstaat. Woodstock biedt hierop 3 varianten aan. De breedte van de lamellen is in alle drie variantanten 75mm. U kunt echter kiezen uit een lamellengte van 160mm, 240mm of 480mm. En u hebt de keuze uit eiken of noten visgraatpanelen. De eiken of noten lamellen zijn 4mm dik en verlijmd op een multiplex drager. U kunt kiezen voor een totale bladdikte van 20mm, 30mm of 40mm. Daarnaast kunt u kiezen of het paneel wel of niet met rand van 10 mm breed wil hebben afgewerkt. De rand zal aan de bovenkant niet zichtbaar zijn, omdat hij onder de visgraat zal worden verlijmd. Hoe snel kunnen jullie panelen met een visgraatmotief leveren Visgraat panelen hebben wij niet op voorraad. Wilt u een paneel op maat, dan kan het met ca. 5 weken bij u in huis zijn. U hebt het dan exact op maat en hoeft hier zelf geen arbeid meer aan te verrichten. U zet dan ook geen restmateriaal weg dat waarschijnlijk in de open haard zou verdwijnen. Indien u wilt dat wij extra arbeid toevoegen aan uw paneel, dan komt er in de regel een week extra levertijd bij. Het gaan dan om bijvoorbeeld een kleuren, hoeken afronden of fijnschuren. Hoe meer arbeid we moeten toevoegen, hoe langer de levertijd.

Verkrijgbaarheid van visgraat panelen

Visgraat panelen, zijn bij Woodstock verkrijgbaar in verschillende diktes, met diverse lamellengtes en in verschillende houtsoorten (eiken en amerikaans noten). Wij kunnen panelen leveren op de mm nauwkeurig, met of zonder afgewerkte rand.

Verschillende afmetingen visgraat panelen

Panelen met een visgraat motief zijn leverbaar op maat of uit voorraad in diverse standaard afmetingen. Online zijn de panelen te bestellen in iedere gewenste lengte tot ca. 2800mm en met een minimale breedte van 100mm. De verkrijgbaarheid van langere lengtes is afhankelijk van de voorraad in de droogkamers; dit kan van week tot week variëren. Woodstock levert op de mm nauwkeurig. Hierdoor heb je geen afval meer of zaagverlies. Je bespaart tevens arbeidstijd. Je kunt panelen kiezen in diverse diktes. Online is het mogelijk uit 3 bladdiktes te kiezen: 20mm, 30mm of 40mm. Wil je een andere diktemaat? Vraag naar de mogelijkheden.

Wat zijn de bezorgkosten voor visgraat panelen?

Woodstock bezorgt uw orders op uw zakelijke locatie met eigen vrachtwagens en chauffeurs. We rekenen wel op assistentie bij het uitladen. Op dit moment bedraagt het vrachttarief voor Nederland € 52,50 en voor België € 75,00. We verwachten dat deze tarieven binnenkort iets zullen stijgen vanwege toenemende transport- en brandstofkosten. Wat is de francogrens voor het leveren van visgraat panelen doorgaande lamel? Indien u voor € 2.500,00 of meer bestelt, leveren wij uw orders kosteloos bij u aan huis. Het totaalbedrag aan orders dient dan boven de € 2.500,00 te liggen. U kunt ook meerdere orders verzamelen voor 1 levering.

Waarom Woodstock voor uw visgraat panelen?

Woodstock heeft zich gepositioneerd als de favoriete leverancier voor bedrijven die streven naar kwaliteit en vakmanschap in hun projecten. Ook onderscheiden wij ons van andere houtleveranciers door onze inzet voor klanttevredenheid. Vanaf het eerste contact tot aan de levering van de panelen en zelfs daarna, staat het team van Woodstock voor u klaar. Voor deskundig advies bij het kiezen van de juiste panelen voor een project, het bieden van maatwerkoplossingen of het zorgen voor een vlotte levering op tijd, het Woodstock-team staat altijd klaar om te helpen. Een van de pijlers van het succes van Woodstock is de vakkundige en vakbekwame verwerking van orders, waarbij elke lamel met zorg wordt behandeld. Duurzaamheid en milieubewustzijn zijn hierbij essentieel. Woodstock streeft ernaar om hout op verantwoorde wijze te sourcen en te produceren, waarbij ze milieuvriendelijke productiemethoden en zorgvuldig bosbeheer hanteren. U kunt met een gerust hart kiezen voor Woodstock. U ontvangt niet alleen hoogwaardige producten, maar draagt ook bij aan een duurzamere toekomst. Voor bedrijven die op zoek zijn naar visgraat panelen van hoge kwaliteit, gecombineerd met betrouwbare service en een toewijding aan duurzaamheid, is er maar één naam die er echt toe doet: Woodstock. Woodstock levert visgraat panelen in diverse houtsoorten en met diverse lamellengtes. Naast visgraat panelen is Woodstock ook het adres voor beuken panelen, noten panelen, essen panelen en kersen panelen. En hebt u liever een tafelblad dan een paneel waar u zelf nog mee aan de slag moet? Woodstock levert ook kant en klare meubels, van tafelbladen tot private label collecties.
© 2013 - 2024 GMDesign
ontwikkeling door softwarevoorjou.nl