Eiken tafelpoten op maat

Tafelpoten op maat

Eiken is het bekendste houtsoort voor het maken van meubels. Zo wordt het houtsoort eiken verwerkt tot eiken tafelpoten en eiken tafelbladen, maar eiken wordt ook gebruikt voor het maken van kasten en vloeren. Woodstock levert alleen eiken tafelpoten en de overige producten uit het assortiment aan bedrijven.

Soorten eiken tafelpoten

Het houtsoort eiken beschikt over veel verschillende onderliggende soorten. Woodstock beschikt over verschillende soorten eiken tafelpoten. Zo is het mogelijk om binnen het houtsoort eiken tussen algemene eiken tafelpoten, nostalgisch eiken tafelpoten en eiken vingerlas tafelpoten te kiezen. Tevens is het nog mogelijk om te kiezen tussen de eiken tafelpoten op basis van kwaliteit. Wij beschikken namelijk over eiken vingerlas (A/B) tafelpoten, eiken vingerlas (B/C) tafelpoten en eiken vingerlas (C/C) tafelpoten.

Eiken tafelpoten op maat gemaakt

Tegenwoordig wordt er steeds vaker gekozen voor een robuust boomstam tafelblad in combinatie met een strak houten tafelpoot model. Echter is dit niet zomaar te realiseren met elke soort tafelpoot. Door de robuuste structuur van het tafelblad kan het zijn dat er minimale hoogteverschillen zijn in het oppervlak. Wanneer er tafelpoten onder dit tafelblad worden geplaatst, die allemaal op hetzelfde formaat zijn gezaagd, kan dit een negatieve werking hebben. Er ontstaan dan namelijk aansluitingsverschillen met de aarde, waardoor de tafel geen stabiele positie krijgt. Om deze reden is het tevens belangrijk om eiken tafelpoten op maat te laten maken voor jouw project. Dit is echter wel afhankelijk van het soort boomstam blad dat u kiest. De boomstam tafelbladen die wij leveren, beschikken over een egale onderkant, waardoor er geen bevestigingsproblemen kunnen ontstaan met eiken tafelpoten, RVS onderstellen of stalen onderstellen. Bij Woodstock kunt u eiken tafelpoten kopen op maat, zodat uw toekomstige tafel geen instabiliteitsproblemen krijgt. Wanneer u liever een tafel koopt die kant en klaar is, kunt u terecht bij ons tafel assortiment. Deze tafels zijn tevens allemaal verkrijgbaar met eiken tafelpoten in de kwaliteitscategorie B/C.

© 2013 - 2024 GMdesign
ontwikkeling door softwarevoorjou.nl