Eiken tafelpoten op maat

Tafelpoten op maat

Eiken is het bekendste houtsoort voor het maken van meubels. Zo wordt het houtsoort eiken verwerkt tot eiken tafelpoten en eiken tafelbladen, maar eiken wordt ook gebruikt voor het maken van kasten en vloeren. Woodstock levert alleen eiken tafelpoten en de overige producten uit het assortiment aan bedrijven.

Soorten eiken tafelpoten

Het houtsoort eiken beschikt over veel verschillende onderliggende soorten. Woodstock beschikt over verschillende soorten eiken tafelpoten. Zo is het mogelijk om binnen het houtsoort eiken tussen algemene eiken tafelpoten, nostalgisch eiken tafelpoten en eiken vingerlas tafelpoten te kiezen. Tevens is het nog mogelijk om te kiezen tussen de eiken tafelpoten op basis van kwaliteit. Wij beschikken namelijk over eiken vingerlas (A/B) tafelpoten, eiken vingerlas (B/C) tafelpoten en eiken vingerlas (C/C) tafelpoten.

Eiken tafelpoten op maat gemaakt

Tegenwoordig wordt er steeds vaker gekozen voor een robuust boomstam tafelblad in combinatie met een strak houten tafelpoot model. Echter is dit niet zomaar te realiseren met elke soort tafelpoot. Door de robuuste structuur van het tafelblad kan het zijn dat er minimale hoogteverschillen zijn in het oppervlak. Wanneer er tafelpoten onder dit tafelblad worden geplaatst, die allemaal op hetzelfde formaat zijn gezaagd, kan dit een negatieve werking hebben. Er ontstaan dan namelijk aansluitingsverschillen met de aarde, waardoor de tafel geen stabiele positie krijgt. Om deze reden is het tevens belangrijk om eiken tafelpoten op maat te laten maken voor jouw project. Dit is echter wel afhankelijk van het soort boomstam blad dat u kiest. De boomstam tafelbladen die wij leveren, beschikken over een egale onderkant, waardoor er geen bevestigingsproblemen kunnen ontstaan met eiken tafelpoten, RVS onderstellen of stalen onderstellen. Bij Woodstock kunt u eiken tafelpoten kopen op maat, zodat uw toekomstige tafel geen instabiliteitsproblemen krijgt. Wanneer u liever een tafel koopt die kant en klaar is, kunt u terecht bij ons tafel assortiment. Deze tafels zijn tevens allemaal verkrijgbaar met eiken tafelpoten in de kwaliteitscategorie B/C.

Topkwaliteit, lage prijs en maatwerk!

WoodStock is gespecialiseerd in het leveren van eiken, beuken en noten panelen. Via ons bestelsysteem maakt u gemakkelijk een keuze uit de houtsoort, de samenstelling en de afmeting. U krijgt direct een scherpe prijs! Daarnaast leveren we ook tafels, tafelpoten, keukendeurtjes, wandplanken, traptreden en toebehoren.

Wij berekenen geen kosten voor maatwerk, we leveren gewoon altijd maatwerk! U neemt geen onnodige panelen af en u betaalt niet voor zaagafval, alleen voor wat u echt nodig heeft.

Alle houten panelen kunnen wij leveren voorzien van een FSC - keurmerk. Dit betekent dat bospercelen voor de kap worden aangewezen door lokale overheden en dat voor elke gekapte boom een nieuwe boom wordt aangeplant. Onze houten panelen zijn geschikt voor interieurbouw, meubelbouw of andere toepassingen en kunt u met gerust hart aan uw klanten aanbieden.

Koop een houten paneel voorzien van een FSC - keurmerk, want uw aankoop mag niet ten koste gaan van het milieu. WoodStock zorgt voor een lage prijs zonder dat dit ten koste gaat van het milieu.

Bestellen

Om te bestellen, moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Nog geen inlogcode? U kunt zich hier registreren.

Wij leveren uitsluitend aan bedrijven.

KvK 06063491 - BTW-id NL008415961B01 - IBAN NL12ABNA0565218859 - BIC ABNANL2A - Algemene Voorwaarden
© 2013 - 2023 GMdesign
ontwikkeling softwarevoorjou.nl