Massief werkblad

Toepassingen van een massief werkblad

Massieve werkbladen kunnen voor veel verschillende ruimtes en toepassingen gebruikt worden. Hierbij kunt u denken aan een blad voor een eet- of werktafel, maar ook een massief keukenblad in uw keuken.

Massief hout is goed toepasbaar in vochtige ruimtes, mits goed behandeld.

Woodstock heeft verschillende houtsoorten, van robuuste soorten tot zeer fijn afgewerkte panelen. Zo kunt u altijd een massief werkblad kiezen dat helemaal bij u en uw inrichting past.

Voordelen van een massief werkblad?

"Een massief werkblad heeft een robuuste uitstraling!" In uw woning wilt u natuurlijk een bepaalde sfeer waardoor u zich thuis voelt. Massief houten panelen en werkbladen zijn hier erg goed voor te gebruiken. Het heeft een natuurlijke uitstraling wat bijdraagt aan het woongenot. Een bijkomend voordeel van een massief werkblad is dat het goed te combineren is met andere kleuren en stijlen.

Wanneer een werkblad goed behandeld en onderhouden wordt gaat het erg lang mee. De kwaliteit en duurzaamheid van een massief werkblad is hoog!

Onderhoud en gebruik

Overal waar hout toegepast wordt heeft u te maken met een bepaalde manier van onderhoud. U kunt een massief werkblad behandelen met verschillende soorten olie, hierdoor wordt het bijvoorbeeld waterafstotend. Dat is wel noodzakelijk in vochtige ruimtes zoals de keuken.

De houtsoorten die wij u bieden verschillen van hardheid. Wanneer u een eiken massief werkblad gebruikt, zal dit minder snel beschadigen dan een blad van notenhout, dat is zachter.

Als uw massieve werkblad veel vlekken heeft of butsjes en krasjes kunt u een massief blad ook schuren en opnieuw in de olie zetten. De robuuste uitstraling wordt dan wat minder maar het blad ziet er weer als nieuw uit!

Een massief werkblad in uw werkruimte

Breng sfeer in uw werkruimte met een massief werkblad. Zoals een natuurlijke sfeer thuis bijdraagt aan het woongenot werkt u een stuk prettiger in een ruimte met de juiste sfeer.

Kiest u juist voor een robuuste uitstraling of voor een strakke en zakelijke uitstraling? Onze massieve werkbladen worden op maat voor u gemaakt en u kunt kiezen uit verschillende soorten hout en maten.

Wilt u een robuust massief werkblad voor in een werkplaats of horecagelegenheid, dat kan natuurlijk ook. De bladen zijn van hoge kwaliteit en kunnen jarenlang intensief gebruikt worden.

© 2013 - 2024 GMDesign
ontwikkeling door softwarevoorjou.nl