Meubel panelen op maat

Bestel precies wat u nodig heeft: meubelpanelen op maat

Loopt u er tegenaan dat meubelpanelen vaak alleen te bestellen zijn volgens vaste maten of tegen betaling van hoge zaagkosten? Wij vinden het belangrijk dat u altijd uw panelen op maat kunt bestellen zonder extra kosten. Via ons bestelsysteem kunt eenvoudig de maten doorgeven in millimeters. Houd bij de bestelling van een meubelpaneel op maat wel rekening met een marge. Het is verstandig om uw paneel rondom 20mm ruimer te bestellen. Hiermee heeft u voldoende marge om uw meubelpaneel op maat nog af te kunnen werken. Dit staat aangeven bij de bestelmogelijkheid. Het systeem berekent, aan de hand van de ingegeven maten, automatisch de prijs per vierkante meter. Wij denken niet in beperkingen en geven u als klant de mogelijkheid om zelf de afmeting te bepalen van uw paneel. Dat maakt het ook mogelijk om meubelpanelen op maat in alle breedtes te bestellen.

Levering

Wij laten in Oost-Europa het paneel vervaardigen zodat deze bij aflevering al op maat is. De panelen worden nog in dezelfde week naar u verzonden nadat ze in Nederland zijn aankomen. Ook voor meubelpanelen op maat berekenen wij altijd lage verzendkosten binnen Nederland. (met uitzondering van de Waddeneilanden, in dit geval kunt u contact opnemen voor een prijsopgave)

Door te werken met een besteldatum kunnen wij u de beste prijs garanderen voor uw houten panelen. Voor het geval u hier niet op kan wachten of grote hoeveelheden op maat wilt bestellen kunnen wij, in overleg met u, een extra levering voorzien. Daarnaast hebben wij een beperkt aantal panelen op voorraad in ons magazijn in Nederland. Sommige zaken kunnen echter niet wachten tot de leverdatum. Het zijn dan geen meubelpanelen op maat maar wel de kwaliteit die u van ons gewend bent. Het zal in verhouding dan wellicht iets duurder zijn maar u kunt uw werkzaamheden wel voortzetten. Neem altijd contact op met ons om te bespreken wat de mogelijkheden zijn.

Maatwerk = kostenbesparing

In tegenstelling tot veel andere producten geldt voor onze meubelpanelen op maat dat maatwerk voordeliger is dan standaard panelen. Wij hoeven geen voorraad te houden van standaard panelen en kunnen direct op maat laten maken. Wij kiezen ervoor om dit voordeel aan onze klanten te geven. Wanneer u voor uw klant maatwerk wilt leveren door een eindproduct te produceren, kunt u dit in een enkele bestelling doen. U kunt verschillende panelen op maat in een order bestellen. Wilt u bijvoorbeeld een kast maken dan bestelt u gewoon de verschillende meubelpanelen op maat in een order.

Dit scheelt dus enorm veel tijd en geld. U hoeft niet te puzzelen over hoeveel delen u uit een bepaald paneel kunt halen en hoe u dit doorberekent aan uw klant. U betaalt geen zaagkosten. Daarnaast heeft u minder afval, goed voor de portemonnee en het milieu! Al met al biedt het u veel voordeel.

© 2013 - 2024 GMDesign
ontwikkeling door softwarevoorjou.nl