Rubio Monocoat - RMC Oil Plus 2C

Rubio Monocoat is dé referentie voor kwaliteitsvolle en milieuvriendelijke houtbeschermingsproducten. Dankzij de geavanceerde technologie van moleculaire binding waarop de werking gebaseerd is bezit Rubio Monocoat ongeëvenaarde karakteristieken.

Moleculaire binding

De olie verankert zich - in enkele ogenblikken - met de bovenste microns van het hout door een moleculaire binding aan te gaan met de cellulosevezels (geen filmvorming, geen verzadigingsmethode).

Natuurlijke ingrediënten, VOC-vrij

Rubio Monocoat olie bevat geen water of solventen, en is gebaseerd op natuurlijke ingrediënten. De producten zijn veilig voor de gebruiker én zijn omgeving.

Eén enkele laag

Dankzij onze technologie kan kleur en bescherming aangebracht worden in één enkele laag. Het heeft zelfs geen zin een tweede laag van het product aan te brengen op een oppervlak dat reeds met onze olie behandeld is, deze zal zich niet meer binden. Dit betekent ook dat het verbruik van onze olie lager is dan bij de traditionele oliesystemen.

Unieke kleuren

De unieke Rubio Monocoat pigmenttechnologie maakt het mogelijk om een intense kleuring te bekomen in één enkele laag, zonder het natuurlijk uitzicht van het hout te beïnvloeden.

Eenvoudig onderhoud

Oppervlaktes die met Rubio Monocoat olie behandeld zijn, zijn eenvoudig te onderhouden. Lokale krassen kunnen heel gemakkelijk hersteld worden.

Duurzame bescherming

Door de moleculaire binding ontwikkelt zich een duurzame en bestendige bescherming. Om deze moleculaire binding te bekomen is het belangrijk om een inwerktijd van een paar minuten te respecteren. Hoe beter de vezels gebonden zijn, hoe sterker de bescherming.

Geen overlappingen

Eenmaal alle vrije cellulosevezels moleculair gebonden zijn wordt overtollig of nieuw product niet meer opgenomen door het hout of door de gebonden Rubio Monocoat laag zelf, waardoor er geen overlappingen of aanzetten ontstaan.
© 2013 - 2024 GMDesign
ontwikkeling door softwarevoorjou.nl