Eiken Houten Panelen: Creëer Jouw Unieke Meubelstukken met Ambachtelijke Afwerkingen

Eiken houten panelen op maat

Bij Woodstock panelen in hengelo bieden we hoogwaardige eiken houten panelen zodat je jouw unieke meubelstukken kunt creëren met ambachtelijke afwerkingen. Onze eiken houten panelen worden met uiterste zorg vervaardigd en bieden een breed scala aan opties en afwerkingen om aan al jouw wensen te voldoen. Of je nu een verjonging in de rand wilt of een ander afwerking. Door onze 5-assige CNC, is er bij ons super veel mogelijk wat betreft afwerking. Dus als je opzoek bent naar eiken houten panelen, dan zit je goed bij Woodstock Panelen in Hengelo.

Verschillende Opties en Afwerkingen voor Jouw Eiken Houten Panelen

Bij Woodstock Panelen Hengelo begrijpen we dat jouw meubelstukken een persoonlijke uitstraling moeten hebben. Daarom bieden we een uitgebreide selectie opties en afwerkingen voor jouw eiken houten panelen op maat. Een van de mogelijkheden die we bieden is een verjonging in de rand. Deze verjonging zorgt voor een elegante en subtiele afwerking van het eiken houten paneel op maat of eiken houten tafelblad op maat.

Onze 5-assige CNC-machine stelt ons in staat om complexe vormen en patronen te creëren bij de eiken houten panelen. Met deze geavanceerde technologie kunnen we jouw ideeën en ontwerpen tot leven brengen en maatwerk leveren dat aan al jouw verwachtingen voldoet. Of het nu gaat om decoratieve elementen, uitsparingen voor lades of andere bijzondere ontwerpelementen, bij Woodstock Panelen in Hengelo kunnen wij het allemaal mogelijk maken en daarnaast op maat leveren.

Tafelbladen
Tafelbladen

Kwaliteiten van Eiken Houten Panelen: A/B en B/C

Bij het kiezen van jouw eiken houten panelen op maat, bieden we verschillende kwaliteiten om aan jouw specifieke behoeften en budget te voldoen. Onze A/B-kwaliteit is de hoogste kwaliteit en wordt gekenmerkt door een prachtige selectie van foutvrij eikenhout met een gelijkmatige nerfstructuur. Deze kwaliteit is ideaal voor meubelstukken en interieurelementen waar een premium uitstraling essentieel is.

Voor een iets meer budgetvriendelijke optie bieden we B/C-kwaliteit eiken houten panelen. Deze panelen bevatten kleine natuurlijke kenmerken zoals pinholes en kleine knoesten, waardoor ze een rustieke charme hebben. B/C-kwaliteit is perfect geschikt voor meubelstukken waar een natuurlijke uitstraling en karakter gewenst zijn.

Rustiek eiken panelen

Onze C/C-kwaliteit (rustiek) eiken houten panelen zijn de meest betaalbare optie en zijn geschikt voor projecten waar het zichtbare oppervlak minder van belang is, zoals interne structuren of onderdelen die later worden bekleed. Daarnaast geeft dit ook een robuuste en authentieke uitstraling, wat het erg mooi maakt voor bijvoorbeeld eiken houten tafelbladen.

Behandeling met Rubio Monocoat: Duurzaamheid en Prachtige Kleuropties

Om jouw eiken houten panelen te beschermen en een prachtige kleur te geven, maken we gebruik van Rubio Monocoat, een hoogwaardige en duurzame olie-afwerking. Rubio Monocoat is een revolutionaire afwerkingsmethode die slechts één enkele laag vereist en het hout diep doordringt zonder een film op het oppervlak te vormen.

Kleuren opties voor eiken houten panelen

Door Rubio Monocoat bieden we een breed scala aan kleuropties om aan jouw esthetische voorkeuren te voldoen. Of je nu kiest voor een klassieke eiken tint, een moderne grijstint of een rijke donkere kleur, de mogelijkheden zijn eindeloos. Onze experts kunnen je adviseren over de verschillende kleuren en je helpen de perfecte afwerking te kiezen die past bij jouw meubelstuk en interieur.

Tafelbladen
Tafelbladen

Slavonisch Eiken

Slavonisch eiken is een harde en sterke eikensoort. Door de langzame groei van de boom liggen de jaarringen dicht op elkaar. Hierdoor heeft het hout bijna geen werking. Met onze eiken houten panelen op maat, ambachtelijke afwerkingen en diverse mogelijkheden, streven we ernaar om jouw visie tot leven te brengen. Of het nu gaat om een specifiek ontwerp, een bijzondere afwerking of een unieke houtsoort zoals Amerikaans noten, bij Woodstock Panelen Hengelo vinden we altijd een passende oplossing. Laat ons je begeleiden bij het creëren van jouw unieke meubelstukken en interieurprojecten met onze hoogwaardige eiken houten panelen op maat.

Heeft u een vraag over dit product, of wilt u een bestelling plaatsen?
Neem dan contact op met één van onze professionals.

Woodstock Panelen

Spinelstraat 45 7554TW Hengelo

Tel. nr.: 074-8200285

BTW-id: NL008415961B01

KvK: 06063491

info@woodstockpanelen.nl

Tafelbladen
© 2013 - 2024 GMDesign
ontwikkeling door softwarevoorjou.nl