Eiken Houten Panelen: Creëer Jouw Unieke Meubelstukken met Ambachtelijke Afwerkingen

Eiken houten panelen op maat

Bij Woodstock panelen in hengelo bieden we hoogwaardige eiken houten panelen zodat je jouw unieke meubelstukken kunt creëren met ambachtelijke afwerkingen. Onze eiken houten panelen worden met uiterste zorg vervaardigd en bieden een breed scala aan opties en afwerkingen om aan al jouw wensen te voldoen. Of je nu een verjonging in de rand wilt of een ander afwerking. Door onze 5-assige CNC, is er bij ons super veel mogelijk wat betreft afwerking. Dus als je opzoek bent naar eiken houten panelen, dan zit je goed bij Woodstock Panelen in Hengelo.

Verschillende Opties en Afwerkingen voor Jouw Eiken Houten Panelen

Bij Woodstock Panelen Hengelo begrijpen we dat jouw meubelstukken een persoonlijke uitstraling moeten hebben. Daarom bieden we een uitgebreide selectie opties en afwerkingen voor jouw eiken houten panelen op maat. Een van de mogelijkheden die we bieden is een verjonging in de rand. Deze verjonging zorgt voor een elegante en subtiele afwerking van het eiken houten paneel op maat of eiken houten tafelblad op maat.

Onze 5-assige CNC-machine stelt ons in staat om complexe vormen en patronen te creëren bij de eiken houten panelen. Met deze geavanceerde technologie kunnen we jouw ideeën en ontwerpen tot leven brengen en maatwerk leveren dat aan al jouw verwachtingen voldoet. Of het nu gaat om decoratieve elementen, uitsparingen voor lades of andere bijzondere ontwerpelementen, bij Woodstock Panelen in Hengelo kunnen wij het allemaal mogelijk maken en daarnaast op maat leveren.

Tafelbladen
Voorbeeld
Tafelbladen
Voorbeeld

Kwaliteiten van Eiken Houten Panelen: A/B en B/C

Bij het kiezen van jouw eiken houten panelen op maat, bieden we verschillende kwaliteiten om aan jouw specifieke behoeften en budget te voldoen. Onze A/B-kwaliteit is de hoogste kwaliteit en wordt gekenmerkt door een prachtige selectie van foutvrij eikenhout met een gelijkmatige nerfstructuur. Deze kwaliteit is ideaal voor meubelstukken en interieurelementen waar een premium uitstraling essentieel is.

Voor een iets meer budgetvriendelijke optie bieden we B/C-kwaliteit eiken houten panelen. Deze panelen bevatten kleine natuurlijke kenmerken zoals pinholes en kleine knoesten, waardoor ze een rustieke charme hebben. B/C-kwaliteit is perfect geschikt voor meubelstukken waar een natuurlijke uitstraling en karakter gewenst zijn.

Rustiek eiken panelen

Onze C/C-kwaliteit (rustiek) eiken houten panelen zijn de meest betaalbare optie en zijn geschikt voor projecten waar het zichtbare oppervlak minder van belang is, zoals interne structuren of onderdelen die later worden bekleed. Daarnaast geeft dit ook een robuuste en authentieke uitstraling, wat het erg mooi maakt voor bijvoorbeeld eiken houten tafelbladen.

Behandeling met Rubio Monocoat: Duurzaamheid en Prachtige Kleuropties

Om jouw eiken houten panelen te beschermen en een prachtige kleur te geven, maken we gebruik van Rubio Monocoat, een hoogwaardige en duurzame olie-afwerking. Rubio Monocoat is een revolutionaire afwerkingsmethode die slechts één enkele laag vereist en het hout diep doordringt zonder een film op het oppervlak te vormen.

Kleuren opties voor eiken houten panelen

Door Rubio Monocoat bieden we een breed scala aan kleuropties om aan jouw esthetische voorkeuren te voldoen. Of je nu kiest voor een klassieke eiken tint, een moderne grijstint of een rijke donkere kleur, de mogelijkheden zijn eindeloos. Onze experts kunnen je adviseren over de verschillende kleuren en je helpen de perfecte afwerking te kiezen die past bij jouw meubelstuk en interieur.

Tafelbladen
Voorbeeld
Tafelbladen
Voorbeeld

Slavonisch Eiken

Slavonisch eiken is een harde en sterke eikensoort. Door de langzame groei van de boom liggen de jaarringen dicht op elkaar. Hierdoor heeft het hout bijna geen werking. Met onze eiken houten panelen op maat, ambachtelijke afwerkingen en diverse mogelijkheden, streven we ernaar om jouw visie tot leven te brengen. Of het nu gaat om een specifiek ontwerp, een bijzondere afwerking of een unieke houtsoort zoals Amerikaans noten, bij Woodstock Panelen Hengelo vinden we altijd een passende oplossing. Laat ons je begeleiden bij het creëren van jouw unieke meubelstukken en interieurprojecten met onze hoogwaardige eiken houten panelen op maat.

Heeft u een vraag over dit product, of wilt u een bestelling plaatsen?
Neem dan contact op met één van onze professionals.

Woodstock Panelen

Spinelstraat 45 7554TW Hengelo

Tel. nr.: 074-8200285

BTW-id: NL008415961B01

KvK: 06063491

info@woodstockpanelen.nl

Tafelbladen
Voorbeeld

Topkwaliteit, lage prijs en maatwerk!

WoodStock is gespecialiseerd in het leveren van eiken, beuken en noten panelen. Via ons bestelsysteem maakt u gemakkelijk een keuze uit de houtsoort, de samenstelling en de afmeting. U krijgt direct een scherpe prijs! Daarnaast leveren we ook tafels, tafelpoten, keukendeurtjes, wandplanken, traptreden en toebehoren.

Wij berekenen geen kosten voor maatwerk, we leveren gewoon altijd maatwerk! U neemt geen onnodige panelen af en u betaalt niet voor zaagafval, alleen voor wat u echt nodig heeft.

Alle houten panelen kunnen wij leveren voorzien van een FSC - keurmerk. Dit betekent dat bospercelen voor de kap worden aangewezen door lokale overheden en dat voor elke gekapte boom een nieuwe boom wordt aangeplant. Onze houten panelen zijn geschikt voor interieurbouw, meubelbouw of andere toepassingen en kunt u met gerust hart aan uw klanten aanbieden.

Koop een houten paneel voorzien van een FSC - keurmerk, want uw aankoop mag niet ten koste gaan van het milieu. WoodStock zorgt voor een lage prijs zonder dat dit ten koste gaat van het milieu.

Bestellen

Om te bestellen, moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Nog geen inlogcode? U kunt zich hier registreren.

Wij leveren uitsluitend aan bedrijven.

KvK 06063491 - BTW-id NL008415961B01 - IBAN NL12ABNA0565218859 - BIC ABNANL2A - Algemene Voorwaarden
© 2013 - 2023 GMdesign
ontwikkeling softwarevoorjou.nl